Par to, ko skatos un būtu vērts noskatīties atkal…

Vispirmām kārtām, sveiciens septembrī! Sen biju domājis aprakstīt tos seriālus, kurus skatos patlaban. Te jau nedaudz tapusi rakstu sērija par seriāliem, ko ir vērts noskatīties.

Sākumam varbūt vairāk vai mazāk par tiem klasiskajiem seriāliem, kurus būtu vērts nolikt uz “ir vērts redzēt atkal” plauktiņa. Te būs daži.

Californication

Pirmām kārtām šis. Noskatīts jau divreiz, taču neatmetu domu noskatīties visas 7 sezonas arī vēlreiz. Deivida Duhovnija un Natašas Makelhones izcilā aktieru saspēle.

Un vēl – tas skaņu celiņš, bohēmistu “eņģeļu pilsēta” un viss kopumā… eh, jauki taču pasapņot par ideālu dzīvi?

Californication (2007 – 2014)

Stranger Things

Jā, arī šis ir ierindojams pie manu skatīto seriālu klasikas. Brāļi Daferi un 80-to gadu mikslis + vēl un vēl, un vēl… kamēr gaidīju neseno 3 sezonu, noskatījos iepriekšējās 2 sezonas vēlreiz.

Stranger Things (2016 – …)

Full House

Šo jau varētu saukt par visu seriālu klasiku. Liekus komentārus neprasa. Visi ir dzirdējuši dvīņu māsas Olsenas, kuras, patiesībā, ir ar šo visu izaugušas. Žēl vienīgi, ka jaunajā turpinājumā viņas vairs nav redzamas. Bet, tur vēl it kā, izskatās, būs vēl jaunas sērijas un attiecīgi ir sagaidāmi arī jauni pārsteigumi.

Savā laikā iekš TV jau redzēts, taču tagad, kā reizi, ar savu sešgadīgo meitu oriģinālā (angliski) skatāmies. Var pie viena arī valodu pamācīties.

Full House (1987 – 1995)

Turpmāk, iespējams, vēl.

0 0 Balsis
Article Rating

Ievietots

iekšā

, ,

autors

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x